Hovedretter

Viser alle 9 resultater

  • And i rød karri

    Hovedretter kr 239 Kjøp

    Grillet andefilet i rød karri. Serveres med grønnsaker og ris.
    Grilled duck breast in red curry sauce, served with vegetables and rice.

  • Baby Back Spareribs

    Anbefalt kr 209 Kjøp

    Med Zupperias marinade og salat med vår egen dressing. Servert med søtpotet båter. 1,3,6,7,14
    With Zupperias marinade and salad with our own dressing. Served with sweetpotato fries.

  • Entrecote

    Hovedretter kr 276 Kjøp

    Sitrongressmarinert, med scampi i en kremet sjysaus. Serveres med grønnsaker og mandelpoteter. Kokkens anbefaling!

    Lemongrass marinated with scampi in a creamy sauce. Served with vegetables and baked potatoes. The chef’s recommendation!

  • Grillet entrecote

    Hovedretter kr 298 Kjøp

    220 g. En klassiker! Med husets bernaise sauce og havsaltbakte mandelpoteter. 2,3
    With house bernaise sauce. Served with sea salt baked almond potatoes.

  • Kyllingspyd

    Hovedretter kr 195 Kjøp

    Marinert kylling på spyd, serveres med ris og salat.

    Marinated chicken skewers, served with rice and salad.

  • Pepperbiff

    Hovedretter kr 298 Kjøp

    Saftig indrefilet i peppersjysaus med sesongens sopp. Serveres med mandelpoteter og pannestekte grønnsaker.

    Juicy beef tenderlion in mushroom – pepper sauce, served with baked potatoes and vegetables.

  • Sesame fried scampi

    Hovedretter kr 195 Kjøp

    Friterte scampi med sesamfrø. Serveres med ris og salat. 1,7,8,14
    Deep fried scampi with sesame seeds, served with rice and salad.

  • Tapastallerken

    Hovedretter kr 298 Kjøp

    Kokkens utvalgte retter: suppe, sesamstekt scampi, vårrull, kyllingspyd og Zupperia-salat.

    Chef’s combination: soup, sesame fried scampi, spring rolls, chicken skewers and Zupperia salad.

  • Teriyaki Biff

    Hovedretter kr 230 Kjøp

    Indrefilet og grønnsaker i teriyakisaus. Serveres med ris. 1,2,6,14
    Beef sirloin and vegetables in Japanese barbeque sauce, served with rice.